Professionele diagnose en reparatie van hard en software

Diagnose & Reparatie

Professionele en deskundige hardware diagnose

U wilt uiteraard dat uw computer altijd goed functioneert. Als er zich dan onverwachts problemen voordoen, heeft dit vaak vervelende gevolgen. HKJ Computers beschikt over een eigen technische dienst met moderne diagnose apparatuur voor hard en software. Kortom, wij kunnen vrijwel alle merken Pc’s en notebooks/laptops repareren tegen aantrekkelijke tarieven.

Haal en breng service

Bent u niet in de gelegenheid om uw computer langs te brengen bij HKJ Computers. Dan kunt u gebruik maken van onze haal en breng service.

  • Woont u in Franeker! (Gratis)
  • Buiten Franeker! (In overleg)
40862814_m.jpg
41361201_m.jpg

Kies voor een vakkundige reparatie van HKJ Computers

Uw pc start niet meer, heeft een virus of wordt steeds trager? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.
HKJ Computers repareert al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken pc’s.

Onze werkwijze

We kunnen u natuurlijk beloven dat uw reparatie binnen een paar uur gereed is, of zelfs klaar terwijl u wacht. Maar de ervaring leert dat dat onverstandig is. Computers zijn complexe apparaten en problemen kunnen vaak meerdere oorzaken hebben. Als we een reparatie zonder goede diagnose zouden uitvoeren, is de kans dat u teleurgesteld terugkeert een stuk groter. Daarom kiezen wij ervoor eerst een goede diagnose te stellen en laten we u altijd vooraf weten wat de mogelijkheden voor reparatie zijn.

 

 

Onze tarieven

Hiernaast vindt u een overzicht van de tarieven die HKJ Computers voor particulieren hanteert. We rekenen een vast uurtarief, ronden af op een kwartier, en vragen een redelijke bijdrage in de onderzoekskosten. Gezien de grote hoeveelheid reparaties hebben we alleen de tarieven van de meest voorkomende reparaties vermeld.

Staat uw reparatie er niet bij

Bel (0517) 852 123 voor meer informatie. Of vul het contact formulier in. Wij staan u graag te woord en kunnen u vast verder helpen.

Algemeen
  • Tarieven zijn voor zakelijke klanten exclusief 21% BTW, voor particuliere klanten is de BTW inbegrepen.
  • De definitieve prijsopgaaf voor een reparatie volgt na onderzoek en diagnose in onze werkplaats.
  • De prijsopgaaf ontvangt u desgewenst telefonisch of per e-mail.
  • Uurtarief € 40,00

HKJ Computers

Sudhoekster Faart 29A

(geen bezoekadres)

8801XD Franeker

(0517) 852 123

 

website security

Nieuwsbrief

Veilig en gemakkelijk betalen

iDEAL Logo RGB 57

Pinnen logo